În urma evaluării celor 20 de oferte depuse în cadrul licitației, a fost desemnat câștigătorul pentru execuția lucrărilor la 12 centre de Colectare a deșeurilor prin Aport Voluntar (C.A.V.-uri) din județ.

Licitația a fost organizată pe patru loturi, după cum urmează: Lotul 1: Sântandrei, Sânmartin și Oșorhei, Lotul 2: Tinca, Sânnicolau Român și Ceica, Lotul 3: Bratca, Tileagd și Vadu Crișului și Lotul 4: Valea lui Mihai, Săcueni și Popești.

Ofertantul clasat pe primul loc pe toate cele patru loturi este SC Dumexim SRL. Valoarea ofertei câștigătoare este: Lotul 1: 4.025.106,95 Lei, fără TVA; Lotul 2: 4.355.947,55 Lei, fără TVA; Lotul 3: 4.277.241,49 Lei, fără TVA; Lotul 4: 3.980.854,65 Lei, fără TVA. În 20 iunie se va semna contractul, iar ulterior vor începe lucrările.

Cele 12 fac parte din rețeaua de 32 de centre de colectare a deșeurilor prin aport voluntar care vor funcționa în județul Bihor, un proiect realizat de Consiliul Județean Bihor și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) Ecolect Group, în parteneriat cu primăriile.

În fiecare centru vor fi amplasate containere de mari dimensiuni pentru colectarea separată a următoarelor tipuri de deşeuri: materiale textile, bunuri reutilizabile, metalice, obiecte de uz casnic, sticlă, electrice/electrocasnice/electronice, materiale plastice, hârtie/carton, lemn/mobilier, vegetale, resturi din construcţii şi deşeuri care au un conţinut periculos. Cetățenii vor putea depozita gratuit deșeurile în centrele de colectare.

Vă reamintim că au fost deja finalizate patru C.A.V.-uri, în Aleșd, Beiuș, Marghita și Salonta și urmează să fie puse în funcțiune. Altele 16 vor fi construite în următoarea perioadă în localitățile Aușeu, Avram Iancu, Balc, Borș, Buntești, Chișlaz, Cociuba Mare, Copăcel, Drăgănești, Lazuri de Beiuș, Lăzăreni, Nojorid, Paleu, Spinuș, Ștei și Vașcău. Licitația este în etapa de evaluare a ofertelor.

Aceste centre fac parte din „Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor” (S.M.I.D.) din județul Bihor și vor deservi atât unitatea administrativ–teritorială unde sunt amplasate, cât și pe cele din vecinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.